CONTROL

SUUNNISTAJILLE

Control iPhone & Apple Watch -sovellukset suunnistuksesi seurantaan

Control on täydellinen sovellus kun haluat pitää kirjaa radoistasi ja harjoituksistasi. Voit lisätä sovellukseen suunnistusreitin joko tallentamalla sovelluksesta tai tuomalla GPX-tiedostosta. Voit tarkastella reittiä suunnistuskarttakuvan päällä heti suorituksen jälkeen. Analyysi on nopeaa ja helppoa!

Juokse, kalibroi ja analysoi

Controlilla voit:

Control Apple Watch app

Control sisältää myös Apple Watch sovelluksen. Sillä voit:

Control Apple Watch -sovellus on integroitu Applen HealthKitiin, joten näet tallennetut suoritukset myös Applen Terveys-sovelluksessa sekä Aktiivisuus-sovelluksen harjoitukset-osiossa.

Vaatimukset

Control iPhone-sovellus toimii iOS 10.3 versiolla ja sitä uudemmilla. Tuetut iPhone-mallit ovat iPhone 5 ja sitä uudemmat.

Control Apple Watch-sovellus toimii watchOS 4.0 versiolla ja sitä uudemmilla. Parhaaseen käyttökokemukseen suosittelemme Apple Watch -mallia jossa on GPS, eli Apple Watch Series 2 tai uudemmat.

Yksityisyys

Ratasi ja reittisi ovat sinun omiasi, emme jaa sovellukseen tallennettuja tietoja millekään kolmannelle osapuolelle. Emme myöskään käytä sovelluksessa mitään ulkopuolisia mainos- tai analytiikka-kirjastoja. Voit lukea yksityisyydensuoja-lausuntomme täältä.

Palaute

Kysymyksiä? Parannusideoita? Ongelmia? Lähetä meiliä!