CONTROL

SUUNNISTAJILLE

Control iPhone & Apple Watch -sovellukset suunnistuksesi seurantaan

Control on täydellinen sovellus kun haluat pitää kirjaa radoistasi ja harjoituksistasi. Voit lisätä sovellukseen suunnistusreitin joko tallentamalla sovelluksesta tai tuomalla GPX-tiedostosta. Voit tarkastella reittiä suunnistuskarttakuvan päällä heti suorituksen jälkeen. Analyysi on nopeaa ja helppoa!

Juokse, kalibroi ja analysoi

Controlilla voit:

Control iPad

Voit käyttää Controlia myös iPadilla! Koska iPadissa sinulla on enemmän ruututilaa, sivupaneeli ja useita sovelluksia samanaikaisesti käynnissä, käyttö on jopa sujuvampaa ja parempaa kuin puhelimella.

Control Apple Watch app

Control sisältää myös Apple Watch sovelluksen. Sillä voit:

Control Apple Watch -sovellus on integroitu Applen HealthKitiin, joten näet tallennetut suoritukset myös Applen Terveys-sovelluksessa sekä Aktiivisuus-sovelluksen harjoitukset-osiossa.

Vaatimukset

Control iPhone-sovellus toimii iOS 11.0 versiolla ja sitä uudemmilla. Tuetut iPhone-mallit ovat iPhone 5 ja sitä uudemmat.

Control Apple Watch-sovellus toimii watchOS 5.0 versiolla ja sitä uudemmilla. Parhaaseen käyttökokemukseen suosittelemme Apple Watch -mallia jossa on GPS, eli Apple Watch Series 2 tai uudemmat.

Yksityisyys

Otamme yksityisyytesi vakavasti. Olet kuullut tämän varmaan aiemminkin? Mutta me olemme tosissamme. Yksikään pääomasijoittaja tai muu taho ei määräile meitä tai hyödy seuraamisestasi. Ratasi ja reittisi ovat sinun omiasi, emme jaa sovellukseen tallennettuja tietoja millekään kolmannelle osapuolelle. Emme myöskään käytä sovelluksessa mitään ulkopuolisia mainos- tai analytiikka-kirjastoja. Voit lukea yksityisyydensuoja-lausuntomme täältä.

Palaute

Kysymyksiä? Parannusideoita? Ongelmia? Lähetä meiliä!